top of page

Itt olvashatók azok a visszajelzések, amiket az ügyfeleinktől kaptunk

"Nagyon kedveltem a foglalkozásvezetőket. Leginkább az a meghatározó élményem a foglalkozással kapcsolatban, hogy motivációt kaptam a tudatos életvitelhez. Egy hasonló tréningen mindenkinek részt kellene vennie. Ha holtpontra jutnál az életedben, ez az egyik legjobb hely, hogy kimozdulj onnan."

Dolgos András (Ügyfelünk véleménye az Angol állásinterjúra felkészítő foglalkozásról)

 

"Az angol nyelvű állásinterjúra felkészítő klub nagyon hasznos volt számomra, sokat tanultam belőle. Megbeszéltük az interjúkon felmerülő problémás kérdéseket, elkészítettük a tökéletes önéletrajzot, és rádöbbentem azokra a hibákra, melyeket interjúk alkalmával eddig mindig elkövettem, valamint tanultam néhány fontos dolgot magamról is. Mindemellett nagyon jó hangulatban telt a kurzus. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdvözlettel: Kovács Nóra"

 

"Az angol nyelvű állásinterjúra felkészítő gyakorló foglalkozás egyedülálló felkészülési lehetőséget jelentett számomra. Nagyon hasznos volt az állásinterjúra való felkészülésben elméleti és gyakorlati szempontból is. »Húzós« kérdések, telefonos interjúra felkészítés és motiváló légkör.

Köszönöm!   Réti Éva"

 

"Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy milyen irányba induljak el, mentorommal igényesen fogalmaztuk meg a szükséges önéletrajzot, motivációslevelet, hogy e-mail-en elküldve jelentkezhessek állláshirdetésekre. A mentorom jó minőségű fotókat készített rólam, személyes adottságaimat értékelve és figyelembe véve nyújtott segítséget az álláskeresésben."

E. Melinda

 

„Úgy 1000 jelentkező közül választottak ki egy páciens-koordinátori állásra egy privát orvosi klinikára. Igaz, ez nem az áhított oktatás-szervezői munkakör, de 10 hónapos álláskeresésem alatt ennek az állásnak voltak az interjú részletei a legszínvonalasabbak és legerősebbek. Kitartottam, mert tudtam, hogy vár rám egy munkahely és jobb lesz, mint az előző. Hát, sikerült. Az áttörő sikert nektek is köszönhetem! A foglalkozások utáni hónapokban feltűnően sok és nívós ajánlatot kaptam, benne ezt a lehetőséget is.

Mindenkinek köszönöm! Vincze Edit”

 

"A legnagyobb segítség az önéletrajzírás volt. Amit tényleg nem tudtam volna ilyen jól frappánsan, célratörően megírni. Nagyon hatékony volt az állásinterjúra történő felkészítés, ahol gyakoroltuk együtt a leggyakrabban előforduló kérdéseket, hogy azok élesben már jól menjenek. Nagyon szépen köszönöm a sok biztatást, a jó szót, amely az ember önbizalmát helyreállította, cirógatta a lelkét.”

Marika

 

Az angol nyelvű állásinterjúra felkészítő klub nagyon hasznos volt számomra, sokat tanultam belőle. Megbeszéltük az interjúkon felmerülő problémás kérdéseket, elkészítettük a tökéletes önéletrajzot, és rádöbbentem azokra a hibákra, melyeket interjúk alkalmával eddig mindig elkövettem, valamint tanultam néhány fontos dolgot magamról is.

Mindemellett nagyon jó hangulatban telt a kurzus. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdvözlettel: Kovács Nóra

 

„Az első száz válasz nélkül maradt önéletrajz után kezdtem elbizonytalanodni. Elakadtam és éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, mert lehet fogni a válságra, a munkakeresők nagy számára és a betöltendő állások számának drasztikus visszaesésére, valaki mégis eljut az interjúig, sőt, olyan is van, aki megkapja az állást.

Miért nem én?

Ebben a helyzetben kértem segítséget a Csoport Téka Egyesülettől az önéletrajzom megírásában.

Szívvel-lélekkel, rám figyelve, szeretettel és megértéssel kísértek végig az álláskeresési folyamat gyakran kiábrándító, elbizonytalanító fázisain.

A jó önéletrajz, indulás, 30% esély, ezért tudom, hogy segítségük nélkül esélyem se lett volna egy személyes interjúra.

Sok embernek kívánom, hogy éljenek a Csoport Téka professzionális és mégis emberi, támaszt nyújtó segítségével!

Meleg hálával és köszönettel: Ács Erzsébet

bottom of page