top of page

Aflatot - Óvodapedagógusok tréningje


Augusztus végén az 'AFLATOT-The Baseline for Social Inclusion' című projekt

(Nr. 2017-1-SK01-KA201-035348 Erasmus+) programjaként 25 óvónő és 6 tréner részvételével megtartottuk a több napos Aflatot óvónők tréningjét, ahol a résztvevők elsajátították és begyakorolták a gyerekek szociális és pénzügyi készségfejlesztés módszertanát.

Nagyszerű hangulatban telt a tréning három napja Gödön. Az ország különböző településeiről érkeztek az óvónők és ebben a pár napban sokat tanulhattak, tapasztalatot cserélhettek és nemcsak, hanem az őszi tanévkezdés előtt lelkileg és testileg feltöltődve térhettek haza. Nagy élmény volt számunkra trénereknek velük dolgozni, tanulni egymástól.

A program következő lépése lesz, hogy az Aflatot pénzügyi és szociális készségfejlesztő feladatait az óvónők a gyakorlatba átültetve juttatják el, közel 600 kisgyerekhez az elkövetkező hónapokban.

Erről még hírt fogunk adni hamarosan.

A tréning sikerességét a következő visszajelzések is igazolják, amit az óvónők a tréning végén adtak nekünk:

'A trénerek nagyon felkészültek, empatikus emberek voltak, szívesen beszélgettem velük!Köszönöm!'

'Köszönöm az élményt, a kapcsolatokat! Öröm boldogság, hála!Jól éreztem magam, feltöltött. Az együtt töltött idő hasznos volt!'

'Nagyon jó kidolgozottnak és hasznosnak tartom a programot. Szívesen alkalmazom az óvodai csoportban és amennyiben lesz rá alkalom, szívesen kapcsolódom be a további programba.'

bottom of page